UN VIATGE AL MARQ

Cartel cocentaina

 

 

L’exposició Cocentaina, Arqueologia i Museus mostra la llarga història que es respira a Cocentaina tant en els espais urbans, rurals i naturals, com en les seues tradicions i festes, la qual cosa ha ocasionat un vast patrimoni recuperat i mantingut de manera constant

 

 

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Si no heu estat mai al Museu Arqueològic d’Alacant (MARQ), aquest és sens dubte el moment. A part que el museu i les exposicions permanents paguen la pena – no és dels de pols a les vitrines, sinó d’aquests moderns i interactius que agraden fins a els que entren amb desgana -, ara a més tenim 270 peces del poble exposades “a lo gran” i solament fins al 14 de Febrer de 2016. L’excusa perfecta per a baixar a la capital de província i entrar a un museu, premi Europeu al Millor Museu (EMYA) a l’any 2004.
El Retaule de Santa Bàrbara, la Bíblia Sacra, el Privilegi de la Fira de 1346 o la partitura original de la marxa “Paquito el chocolatero” entre moltes altres, han viatjat al MARQ d’Alacant per a conformar l’exposició “COCENTAINA, ARQUEOLOGIA I MUSEUS”, realitzada conjuntament entre l´Ajuntament de Cocentaina i el Centre d´Estudis Contestans.
Per a fer-vos goleta, vos deixem ací algunes de les magnífiques

fotografies que ha fet EDUARDO , de l’exposició:

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

 

 

macasesa: