Cocentaina medieval

RUTA DE LA MURALLA

L’itinerari consta de nou panells informatius amb recursos accessibles repartits per l’antic traçat de la muralla, a més de plaques senyalitzades del recorregut i altres amb la ubicació dels antics portals.

Itinerari dissenyat per la Regidoria de Turisme que permet recórrer, per mitjà de punts d’informació, el recinte defensiu medieval que es va construir a partir del segle XIII. Estos nou punts permeten conéixer de primera mà aspectes múltiples de la mateixa muralla, com per exemple la tècnica de construcció, els portals, el comerç en la Cocentaina medieval o el dret de pontazgo. Una ruta autoguiada, d’una hora de duració, i dotada de recursos accessibles, com a panells en braille o llenguatge de signes, que pot realitzar-se, bé amb un pla digital o amb una guia en paper que cal sol·licitar en l’oficina Tourist Info allotjada en el Palau Comtal.»

macasesa: 2022

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.