“UN PASSEIG PER ANNA”

Anna, pertany a la Comarca de la Canal de Navarrés, situada a uns 65 km de distància de València i a tan sols 17 km de Xàtiva. El nom d’Anna té origen prehistòric i ve a significar “nacimiento” o “fuente”, de fet l’aigua és la seua principal riquesa. La seua riquesa d’aigua, bé la podíem cridar la Vila de l’Aigua, i agradable clima mediterrani fan d’Anna un lloc de terres fèrtils i paratges diversos i sorprenents, amb una vegetació típica de muntanya com el romer o el timó, i espècies arbòries com el pi i la carrasca. Un lloc ideal tant per al descans i la contemplació, com per a la pràctica d’un turisme rural més actiu i en contacte amb la naturalesa.

 

 

 

 

macasesa: fotos

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .